Little Reader

|
Ini adalah produk terbaru yang telah diupgrade daripada pakej yang sebelum ini.

1. Little Reader Deluxe


Apa yang ada dalam set ini:
WHAT'S INCLUDED THE SYSTEM?
  •  Little Reader Software
  • A ready-made Reading Curriculum - 6 or 12 months' worth of lessons
  • Lifetime usage of the learning system  
  • The Little Reader Storybook Series (25 books)
  • Pattern Phonics™ Flip Cards
  • Starter Flap Card Kit
  • 2 Weekly Lesson Planners, one for each semester
  • 10 sheets of Sticker Labels for playing the labeling game
  • Everything You Need to Know About Teaching Your Baby to Read booklet
  • Teaching with Little Reader booklet
  • 8,000 BrillKids Loyalty Points 



2. Little Reader Basic

WHAT'S INCLUDED THE SYSTEM?
  •  Little Reader Software
  • A ready-made Reading Curriculum - 6 or 12 months' worth of lessons
  • Lifetime usage of the learning system  
  • Everything You Need to Know About Teaching Your Baby to Read booklet (downloadable)
  • Teaching with Little Reader booklet (downloadable)
  • 2,000 BrillKids Loyalty Points for Sem 1 only or
  • 4,000 BrillKids Loyalty Points for Sem 1+2

 
3. Little Math Basic







WHAT'S INCLUDED THE SYSTEM?
  • Little Math Software
  • A ready-made Math Curriculum - 12 months' worth of lessons
  • Lifetime usage of the learning system  
  • Everything You Need to Know About Teaching Your Baby Math booklet (downloadable)
  • Teaching with Little Math booklet (downloadable)
  • 2,000 BrillKids Loyalty Points for Sem 1 only or
  • 4,000 BrillKids Loyalty Points for Sem 1+2

K...semua kat atas ni adalah item yang akan kita dapat apabila kita membeli produk ini. Kalau masih blur-blur lagi, maz explain sikit kat sini..

Little Reader ni adalah software yang dibuat khas untuk mengajar baby yang umur 3bulan-3tahun..Di Malaysia, memang ada banyak buku tetapi agak kurang sesuai untuk baby seusia 3 bulan kan..so tahap usia ini belum boleh mencapai IQ dan minda si comel kecik ni..oleh itu, Little Reader ini telah terbukti berkesan mengikut tahap dan IQ baby untuk membaca. 

Dengan menggunakan silibus yang disediakan, baby kita akan mempelajari banyak perkataan dengan kepelbagaian font, tulisan, gambar yang menarik, bunyi, action dan sebagainya. Saya yakin, you all akan seronok bermain dengan baby sambil mengajar mereka membaca dalam usia yang sangat awal..you all tekan play je..tak susah kan??

Lagi satu yang best nya little reader ni, u all boleh personalized dan buat file sendiri, sbb ade client yang tanya, software ni dalam BI je ke, BM takde? Jawapan saya, mmg betul software ni dlm BI je tp u all boleh buat sndiri dan ubah file yang ade dengan menggunakan BM even sebenarnya nk ajar quran pun boleh..best kan? mmg superb!!!



Little Math
Little Math adalah perisian yang hampir sama dengan Little Reader.

Ia bertujuan untuk mengajar anak anda matematik sejak dari bayi lagi. Menggunakan teknik yang diperkenalkan oleh Glenn Doman iaitu red dot, Little Math telah mempelbagaikan icon dan tidak hanya terhad kepada red dot sahaja. Ini dapat menawan hati anak anda kerana terdapat banyak icon yang boleh dipilih seperti karektor kartun kesukaan anak anda (Barbie, Princess, Barney, Elmo dan sebagainya), icon buah-buahan, sayur-sayuran, planet malah anda boleh mencipta sendiri icon yang anda kehendaki mengikut kemahuan anda. Setiap kali fail dimainkan, setiap kali itulah icon dan bentuknya akan berubah-rubah.

Selain dari menunjukkan flash card bergambar, anak anda juga akan diperkenalkan dengan asas-asas matematik seperti +, - , X dan /.

Harga:

RM 1350 untuk Little Reader Deluxe 
RM 1150 untuk Little Reader Basic (Semester 1 + 2)
RM 850 untuk Little Chinese Content


Bagi sesiapa yang berminat tetapi ade kekangan kewangan, mommies boleh buat secara ansuran 3x bg produk LR Deluxe and Deluxe (Bundle Set). Proses tempahan dalam masa 2minggu ye... Klu tak clear, blh tanya balik lah...anytime insyaallah..

Apa salahnya kita melabur sedikit untuk kebaikan dan masa depan anak kita kan...beli sekali tetapi untuk semua anak-anak yang akan datang..klu ada 5 orang anak, so kita just invest beberapa ratus sahaja untuk seorang..kita tak perlu bimbang lagi jika anak pertama ok, anak kedua ok tiba-tiba anak ketiga, lambat membaca....sebab kita sudah ada system pendidikan awal di rumah sebelum pendidikan formal di sekolah..sekaligus memudahkan kerja guru di sekolah....yang penting anda konsisten dan berusaha kerasa memastikan anak anda adalah yang terbaik!!! insyaallah...



KENAPA LITTLE READER?

1. Pembelajaran Berbeza

Walaupun melihat perkataan yang sama, baby akan melihat gambar yang berbeza, video dan bunyi setiap masa, memjadikan pembelajaran lebih menyeronokkan!!!




2. "Personalized"

Teach words like your baby’s name, and use personal pictures, videos and sounds for common words to make lessons far more meaningful! You all boleh personalized guna BM, bahasa Arab pun boleh, quran lagi la boleh!! even u all boleh letak gambar baby u sndiri atau gambar u..then, u can create Umi instead of Mom!! easy rite?





3. Cara Yang Paling Berkesan

Teach with the proven Flash (right-brain) method, Multisensory (interactive) method, and the intuitive Pattern Phonics™ method!


4. Jadual KoKurikulum Yang Lengkap


 Daily lessons over 12 months shows over 3000 words in 180 Categories, leading your child gradually from single words all the way to full stories!



5. Senang dan Mudah Digunakan


 You just need 5 minutes once or twice a day over 5 days a week, and it’s as simple as pressing ‘PLAY’ each time!


 
6. Otak Anak Berkembang 
  Download thousands more content files for free from the BrillKids Forum – the largest online early learning community worldwide!





RESULT GUARANTEED OK!!!
We're so convinced our easy-to-use learning system is so effective, that we will confidently guarantee that your child will learn to recognize words after following the 12-month Course Curriculum (Semester 1+2)!

Quick Tour Little Reader System!! 




Untuk maklumat lanjut:
Maz 019-3134144 / cutebabycottage@yahoo.com 
CIMB Account: 1434 0002809 208
*Mommy boleh guna menggunakan credit card untuk mendapatkan harga yang lebih murah dengan menggunakan code disamping mendapat loyalty point daripada BK.


 FREE TRIAL FOR 14 DAYS!!!

 

Dear Mommy!!

Do sign up today, be a Brillkids members and get your free trial!!!!


Benefit of being Brillkids member:
  1. Download your software (both trial and purchases) from your own account at any time at any place. Do enjoy using this code to get more loyalty point
     
    2.  Access additional lessons from File Download Area

    3. Share your teaching experience with other mommies

    4. Earn loyalty points for discounts and other great benefits!



    PLEASE DON'T MISS THIS OPPORTUNITY MOMS!!
    TRY TO BELIEVE IT!!!
 
Tinggalkan sebarang komen / cadangan / pertanyaan anda di sini:
*
*
*
*

Visitor

Nak tanya..?

Followers

 

My Blog List

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by mybabycanread :)