Wednesday, December 9, 2015

Sambutan Luar Biasa Flash Felt Hijaiyah

Posted by Unknown |
Sambutan Meriah di Malaysia Islamic Children's Fair 2015

Memang tidak dinafikan, sambutan Pesta Kanak-kanak berakhir dengan sangat meriah. Pengunjung yang hadir juga sangat berpuas hati dengan pelbagai aktiviti kanak-kanak yang disediakan oleh pihak penganjur. MBCR juga berasa seronok membuka booth sambil membawa anak-anak menyertai aktivti yang disediakan.

Aktiviti kanak-kanak:


Jualan Flash Felt Hijaiyah Menakjubkan!

Alhamdulillah, kami bagi pihak pempamer tidak menjangkakan sambutan jualan begitu hebat sekali. Pengalaman di Plaza Masalam menjadi titik tolak dan tanda aras bahawa warga Shah Alam mempunyai kuasa beli yang sangat tinggi. Antara komen daripada pihak pempamer yang lain.Pengunjung yang datang ke booth kami:Di samping itu juga, faktor pendedahan ibu bapa tentang pendidikan awal kanak-kanak untuk mengajar al-Qur'an di peringkat awal juga menjadikan salah satu faktor utama jualan Flash Felt Hijaiyah begitu hebat selain daripada fenomena felt dan busy book yang menjadi trend masa kini.

Hari Pertama di MiCF 2015Baki stok yang ada


Alakullihal, semua rezeki datangnya daripada Allah dan pengharapan sepenuhnya diletak kepadaNya. Hanya dengan IzinNya sahaja, semua perkara yang tidak disangka akan berlaku. Wallahu'alam.

Bagi yang berminat untuk menjadi AGEN DROPSHIP, kami mengalu-alukan penyertaan anda!
Hubungi 019-3134144


0 comments:

Post a Comment

Tinggalkan sebarang komen / cadangan / pertanyaan anda di sini:
*
*
*
*

Visitor

Nak tanya..?

Followers

 

My Blog List

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by mybabycanread :)