Tuesday, March 29, 2011

Announce the Winner of Video Contest!!

Posted by Siti Mazlita |
Waaa...sekarang memang sangat-sangat bz..assigments, presentation, exam...memang tak sempat nk update blog..and the latest update from Brillkids, drg ade buat contest Video Contest...ruginye tak join...adoii..prize dia blh tahan jugak...takpela..next time, insyaallah..

ni antara winner yang menang dlm contest ni..ade jugak participants from Malaysia...so memang Brillkids ni telah mendapat tempat di hati orang Malaysia termasuk sayee..hehe...so mommies tgkla...ade yang umur 3bulan, dan i'm very impressed dengan amsyar, umur 21bulan dah pandai baca...seeee!!! jeles2...nnt kene rajin2 record video mukhlis nie... then satu lagi yang lawaknye...muhammad 9 bulan..kot baba dia excited mengajar smpai sume action yang baba dia buat pun, dia buat jugak...that's really fun...

hope mommies enjoys this:

Amsyar, 21m- http://www.youtube.com/watch?v=zmlYahb4jRI
Hannah, 3m - http://www.youtube.com/watch?v=XbAexAd8Bxs
Muhammad, 9m- http://www.youtube.com/watch?v=kDEBCwR27ok
Qarissa,24m - http://www.youtube.com/watch?v=tvzxTrrbHOA&feature=player_embedded#at=12

yang oversea..u blh tgk kat website brillkids...k...

0 comments:

Post a Comment

Tinggalkan sebarang komen / cadangan / pertanyaan anda di sini:
*
*
*
*

Visitor

Nak tanya..?

Followers

 

My Blog List

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by mybabycanread :)