Monday, March 14, 2011

Free Domain Contest by Little Mama

Posted by Siti Mazlita |
To all mommies out there, please grab this opportunity as soon as possible! sape cepat dia dapat..tarikh tutup 26 Mac..gu depan tue...

 FREE DOMAIN!!
Free? OH yes!! Its free..

Ni promotion dari Little Mama bagi sesiapa yang teringin nak dapatkan domain free. Tak susah pun nk join..just letak title blog entry, cit cet sikit pastu letak url...semudah ABC kan..? bagi pihak mybbcabread, domain ni sgt-sgt la diperlukan..maklumkan klu mommies search url yang skang ni mesti tak jupe kan..sbb banyak sangat link 'baby can read'..so kalau ade domain ni senangla sikit mommies nk cari, taip je, insyaallah berjupe...dan satu lagi kebanyakan link 'baby can read' ni international-based, susah nk cari yang kat malaysia..so dengan niat untuk memperjuangkan pendidikan awal kanak-kanak a.k.a baby in islamic point of view..ceeewah (sangat besar harapan n matlamat tue) makanya MBCR akan mendapat free domain dari little mama yang cute..so little mama pun blh memanfaatkan dan share dengan mommies yang sebenarnya ramai lagi yang belum didedahkan dengan isu ini...selain daripada tu, klu ade domain ni, bole la skit sebanyak meng'upgrade' sikit content n aplikasi yang ada..boleh guna joomla...(berangan sakan...haha..) eennniweeyy..

So, sekali lagi MBCR menjemput semua mommies datang mensekodeng ke Little Mama ni utk join contest ni...mana tau kalau ade rezeki...

p.s Saya mahukan Nama Domain Percuma dari Little Mama untuk blog saya kerana "My Baby Can Read" akan jadi sangat cun kalau dapat nama "MyBBCanRead.com...hehe..

0 comments:

Post a Comment

Tinggalkan sebarang komen / cadangan / pertanyaan anda di sini:
*
*
*
*

Visitor

Nak tanya..?

Followers

 

My Blog List

Designed by Miss Rinda | Inspirated by Cebong Ipiet | Image by DragonArtz | Author by mybabycanread :)